annelies rutten: mijn klein geluk

15/04/2013

De favoriete praline uit het doosje lekkers..

read more

Pers: Weekend Knack

05/06/2012

Joost Arijs is 26 jaar en ging in de leer bij bekende patissiers als Mahieu en Marc Ducobu en kreeg een job als chef-patissier in Hof van Cleve. Vorig jaar opende hij zijn eigen zaak. Achter de vitrine blinken een twintigtal pralines, die in zelf ontworpen dozen worden verpakt. Het snoepgoed is vernieuwend qua uitstraling, niet qua smaken. Joost Arijs houdt namelijk niet van zotte combinaties.

read more

Pers: DM Muze

05/06/2012

Hoeveel smaken en wilde variaties er ook mogen intstaan, vanille-ijs zal altijd de absolute winnaar onder de ijsjes blijven. En omdat we allemal wat kritischer worden over de inhoud van ons bord - en ons hoorntje - wordt ook die vanille er almaar beter op. "Er gaat niets boven een goeie vanille", volgens de Gentse banketbakker Joost Arijs.

read more
Next Page
info@joostarijs.be - website by chilli.be
home