Creaties
voor de fijnproever
Nieuws
pers & vacatures
Shop
cadeaubon & boek
About
team & interieur
Winkels
info & contact
toon menu verberg menu

Joost arijs

patisserie & chocolaterie

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs.
No-nonsense patisserie, geen extreme of zware smaakcombinaties, geen gekke tierlantijntjes of drukke decoraties. Alles draait hier om de puurheid van de ingrediënten, verfijnde smaken en texturen.
Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen.

Wij blijven vlot en makkelijk bereikbaar na de invoering van het circulatieplan
zowel met de wagen of met het openbaar vervoer.
De ondergrondse parkeergarages Gent Zuid (500 m) en Reep (200 m) liggen op wandelafstand
en blijven ook na invoering van het nieuwe circulatieplan gemakkelijk toegankelijk.

OPENBAAR VERVOER: Er is een tram- en bushalte vlakbij (halte Duivelsteen of Zuid).
PLAN ZELF UW ROUTE: U kan de routeplanner via deze link raadplegen

Macarons

De Gentse illustratrice HELEN B. ontworp speciaal voor JOOST ARIJS deze fantastische macaron doosjes.
Bekijk hier de hele collectie!

Meer info

Communie

For the early birds...nu de communiekledij gescoord is, dan is het dessert de volgende prioriteit...niet?

Meer info
Ontdek het volledige aanbod

joost arijs

een passie voor patisserie

Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij bij patisserie Mahieu in Woluwe, bij patisserie Ducobu in Waterloo en als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem.

Meer over Joost Arijs

Wil je op de hoogte blijven ? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

nieuws & updates

Invoering van het circulatieplan

Sinds 3 april is het nieuwe circulatieplan in Gent
van start gegaan.
Wij blijven vlot en makkelijk bereikbaar na de invoering van het circulatieplan
zowel met de wagen of met het openbaar vervoer.

Lees meer

Fourchette

HOE ZIT DE VORK AAN DE STEEL?
Zonder veel tralala in de keuken veel ohlala aan tafel uitlokken: ziedaar de filosofie van een nieuwe generatie Vlaamse topkoks.
Tickets verkrijgbaar via de website van Fourchette

Lees meer

GIN.BELET X JOOST ARIJS

What happens when you blend a genius gin with incredible chocolate????
Fine collaboration between GIN BELET and JOOST ARIJS...
LIMITED EDTION

Lees meer