Creaties
voor de fijnproever
Nieuws
pers & vacatures
Shop
cadeaubon & boek
About
team & interieur
Winkels
info & contact
toon menu verberg menu

Joost Arijs

een passie voor patisserie

Joost Arijs volgde een patisserieopleiding in Ter Groene Poorte in Brugge. De knepen van het vak leerde hij bij patisserie Mahieu in Woluwe, bij patisserie Ducobu in Waterloo en als chef-patissier in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruishoutem.

Perfectie & vernieuwing

Perfectie en vernieuwing zijn de sleutelwoorden van patissier en chocolatier Joost Arijs. No nonsense patisserie, geen extreme of zware smaakcombinaties, geen gekke tierlantijntjes of drukke decoraties. Alles draait hier om de puurheid van de ingrediënten, verfijnde smaken en texturen. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor alle zintuigen.

Gent

In 2011 opende hij samen met zijn vriendin Elke De Baerdemaeker een eigen patisserie/chocolaterie zaak in de Vlaanderenstraat in Gent. Die werd al snel uitgeroepen tot de beste patisserie van België door restaurantgids Gault & Millau.

contact & openingsuren

Antwerpen

Amper vier jaar nadat ze hun eerste winkel openden in Gent, gaan Joost & Elke voor een nieuwe uitdaging en breiden ze uit naar Antwerpen. Antwerpen was voor hen een logische keuze. Centraal gelegen, hip, jong en trendy: past perfect bij hun producten en stijl.

contact & openingsuren